|
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Alexandra Guolder Elsőéves diák

Hozzászólások száma: 26 Join date: 2011. Apr. 23. Tartózkodási hely: Svédország
 | Téma: Re: Vasutállomás Szomb. Ápr. 23, 2011 4:22 pm | |
| Egész úton azt lestem, hogy mikor leszünk már ott. Megszólalt végre a bemondó, hogy nem sokára ott vagyunk. A szívem hevesen kezdett dobogni és úgy éreztem, hogy kiesik. A vonat megállt levettem a csomagjaimat és kiszálltam a járműből. Istenem de jó lesz egy ilyen helyen tanulni. Nem kell a nevelő anyám rikácsolását hallgatnom minden nap. Végre megtanulhatok mindent az erőmmel kapcsolatban. Úgy tudom, hogy Moon professzor jön ki elém. Az iskola igazgatója. Csak az a baj, hogy foggalmam nincs, hogyan néz ki. Álltam a peronon és figyeltem az elhaladó tömeget. |
|  | | Serena Heather Moon prof Professzor/Házvezető

Hozzászólások száma: 67 Join date: 2010. Dec. 27. Age: 43 Tartózkodási hely: Svédország - Erinia kastély
 | Téma: Re: Vasutállomás Szomb. Ápr. 23, 2011 4:29 pm | |
| Egy kissé megszeppent lány állt a peronon, rajta kívül más diák nem volt csak a mellette elvonuló néhány boszorkány és varázsló akik Erinában dolgoznak. Egy barátságos mosoly terült el arcomon majd megindultam felé. - Jó napot Ms. Guolder - köszöntöttem a lányt. - Bizonyára eléggé új önnek ez a világ. A nevem Serena Heather Moon professzor, az iskola igazgatója és egyben a Moonlight ház vezetője. Nos indulhatunk? - kérdeztem egy biztató mosollyal. Majd a elmormoltam egy varázsigét és suhintottam egyet a pálcámmal, mire a csomagok mint a csomagtartóra repültek. Betessékeltem a fiatal lányt a hintóba majd suhintottam mire a hintó megindul. Láttam az arcán hogy kereste a lovakat amik ugyebár nem voltak ott. Végül elmagyaráztam, hogy meg van bűvölve mire bólintott és csendben utaztunk tovább a kastélyba.
//Erinia Kastély/Földszint/Aula// |
|  | | Alexandra Guolder Elsőéves diák

Hozzászólások száma: 26 Join date: 2011. Apr. 23. Tartózkodási hely: Svédország
 | Téma: Re: Vasutállomás Szomb. Ápr. 23, 2011 4:36 pm | |
| Egy nő jött oda hozzám. Nagyon kedves volt és kiderült, hogy ő az akit kerestem. - Jó napot!- nyújtottam a kezemet. Nagyon csinos nő volt én azt hittem, hogy egy idős hölgy lesz az igazgató. Beültünk a hintóba és az elindult. Nem értettem miért megy ha nincs előtte ló. Aztán elmagyarázta nekem, hogy mi alapján megy. Nagyon meglepődtem, ez a világ tele van varázslattal, még kicsit hozzá kell szoknom.
//Erinia Kastély/Földszint/Aula// |

Hozzászólások száma: 67 Join date: 2010. Dec. 27. Age: 43 Tartózkodási hely: Svédország - Erinia kastély
 | Téma: Re: Vasutállomás Hétf. Máj. 02, 2011 11:13 am | |
| Kiértem a vasút állomásra a vonatot még nem láttam ezért nyugodtan leültem egy padra a peronon. Onnan figyeltem a távolt ahonnan bármelyik percben beroboghat a vonat. Közben azon gondolkoztam, hogy most már tényleg problémák lesznek, ha nem érkeznek meg rövid időn belül barátnőim, Rachel és Emily... |
|  | | Emily Kyra Beawer Elsőéves diák

Hozzászólások száma: 5 Join date: 2011. Apr. 30.
 | Téma: Re: Vasutállomás Hétf. Máj. 02, 2011 12:36 pm | |
| Emily a tenyerébe temeti az arcát, amíg a vonat vele együtt zakatol az Erinia felé. Vegyes érzelmekkel várja az új iskoláját, nem biztos benne, hogy jól döntött, sőt, egyre inkább kételkedik a dologban, de ezt nem nagyon fogja hangoztatni, hiszen ha ezt a döntését illetően tévedett, akkor az az ő hibája, senki másé. Amikor a vonat lassítani látszik, határozottan összecsapja az ölében fekvő pszichológiai témájú könyvet, és feláll, hogy a poggyásztárolóból levegye súlyos bőröndjét. Kicsit nyújtózkodnia kell, erőlködnie, de végül sikerül lekapni a cuccát, így kilép a kabinból, maga után húzva a bőröndöt, és megáll az egyik ajtóban, hogy az első között tehesse a lábát a peronra. Az egyik kalauz segít neki leemeli a súlyos csomagot, miután nyílt az ajtó, és tornacipőjében lepattant a lépcsőkről, így ezzel nem kell szenvednie legalább... Felállítja a bőröndöt, és körbepillant. Nem tudja, kit kell keresnie, így akár a professzor az orra előtt is állhatna, akkor sem tudná, hogy ő lesz az, aki a segítségére siet. Lehuppan a fölállított bőröndjének tetejére, és reménykedik benne, hogy senki nem várja el tőle, hogy egyedül találja meg az iskolát. Régen ezt ő csinálta, mármint, hogy kísérgette az új diákokat, de most tippje sincs, merre kellene elindulnia, és hogyan, szóval inkább ül a fenekén, és türelmesen vár. Kihúzza magát ültében, megigazítja matrózcsíkos, bő pólóját, lesimítja farmernadrágját, és Arthurt, a macskát simogatva dúdol egy régi gyermekdalt, amivel még odahaza riogatták kiskorában. - Tegnap előtt éjjel, tegnap, Rémkoppantók, rémkoppantók az ajtómon bekopogtak. Kimennék, de nem merek, oly' félelmesek a Rémkoppantó emberek... |

| Téma: Re: Vasutállomás Hétf. Máj. 02, 2011 12:48 pm | |
| Egy tornacipős lány száll le a vonatról. Bizonyára ő lesz az új diák. Az egyenruha hiányát tekintve nem tájékozódott a kötelező viseletről. Mindegy még ráér... Lassan megindulok felé és egy mosollyal az arcomon megállok előtte. - Üdvözlünk Erinában, a nevem Serena Heather Moon az iskola vezetője és a Moonlight ház tanára. Te bizonyára Emily Kyra Beawer vagy. Nos látom az egyenruhád hiányzik, ha nincsen majd itt Erinában betudod szerezni, viszont ha van akkor kérlek legközelebb már abban jelenj meg az iskolában - mondtam a lánynak. Miután felállt a bőröndről fellebegtetem a csomagtartóra majd a megbűvölt hintóra mutattam jelezve, kövessen. Miután beszállt a hintóba, beszálltam én is és már indultunk is az iskolába. //Erinia Kastély/Földszint/Aula// |
|  | | Emily Kyra Beawer Elsőéves diák

Hozzászólások száma: 5 Join date: 2011. Apr. 30.
 | Téma: Re: Vasutállomás Szer. Máj. 04, 2011 4:06 pm | |
| //Állomáson//
Nem kell sokáig várakoznia, mivel hamar egy nő lép oda hozzá, akit már az előbb is látott, csak nem tudta, hogy ő az, aki. Felpattan a bőröndről, és kihúzza magát, már éppen ott tart, hogy tisztelegne, de azt egy kicsit soknak találja, szóval inkább nem. - Csóóó... jó napot kívánok! - Köszön illedelmesen egy széles mosollyal. - Igen, én vagyok Emily Kyra Beawer. Egyenruhám az van, csak... nem tudtam, hogy máris abban kellene jönnöm. - Válaszolja a professzornak kicsit feszélyezetten. - Egyenruha - gondolja - meg majd a... na jó. Szóval egyenruha. Igen. Majd... feldobom egy kicsit. Megnyirbálom. Igen, azt hiszem, úgy elég jó lesz. Ideje sem volt fellélegezni, a tanerő máris fellebegtette valami hintóra a bőröndjét, és intett neki, hogy huppanjon fel. Emily némi tétovázás után így is tesz, és megpróbál minél kényelmesebben elhelyezkedni a hintóban. Ha elindulnak, kifelé bámul, miközben persze figyel a professzorra is. - Tanárnő... muszáj az egyenruha? - Kérdezi, miközben a professzor felé Igen, még mindig itt van leragadva. - Nem akarok akadékoskodni, és tudom, hogy ebben a percben érkeztem, de... szóval tényleg nem akarom kihúzni a gyufát, meg minden, csak... Tudja nagyon sokáig pszichológus akartam lenni, és eljártam egy ilyen szakkör félére is. És biztosan vannak mellette érvek, sőt, bizonyára elég sok és erős pro van mellette, viszont én úgy gondolom, hogy a gyerekeknek és a diákoknak meg kell adni a szabadságot. A gyerekek kreatívak, és ahogy egyre nőnek, elvesztik a fantáziavilágot, amiben egykor hittek, a felnőttekben szinte már nincs is meg az a kreativitás, mint bennünk, fiatalokban, és ezt ne tessék sértésnek venni, bizonyára én is ilyen felnőtt leszek, de ameddig lehet, szeretném, hogy kifejezhessen a külsőmmel is azt a kreativitást, amitől szárnyra kapok, és a diákok számára az egyenruha afféle ketrec, börtön lehet, ha tetszik érteni, amire gondolok - magyarázza hosszasan az álláspontját, és minden bizonnyal lassacskán megáll a hintó, hogy kiszállhassanak belőle. |

| Téma: Re: Vasutállomás Csüt. Jún. 30, 2011 9:02 am | |
| A hintó ráérősen jött ki a vasútállomásra. Volt még bőven idő a vonat érkezéséig. Kiszálltam majd türelmesen sétáltam a peronhoz majd egy padra leültem. Elővettem az apró kis könyvecskét majd megnéztem, hogy ki érkezik. Egy fiú ismét a Moonlight diákja lett. Lassan teljesen feltöltődik a házam szegény Emilynek és Rachelnek meg még alig van diákja. Közben a vonat hangját hallottam a távolból. Hamarosan ideér még néhány perc. Hátradőltem a padon és türelmesen vártam az érkező vonatot |
|  | | Adlard Noraton

Hozzászólások száma: 4 Join date: 2011. Jun. 15.
 | Téma: Re: Vasutállomás Csüt. Jún. 30, 2011 12:44 pm | |
| Egyszer csak megszólal a mozdonyvezető, hogy mindjárt megérkezünk, és hogy ideje készülődni. Ráérősen levettem a poggyászaimat a tartóról és elindultam a legközelebbi ajtó felé. A vonat elkezdett lassítani én pedig kinyitottam az ajtót és vártam, hogy megjelenjenek a peronok. Amikor már elég lassúnak éreztem a vonatot a kezembe ragadtam a bőröndömet és leugrottam a vonatról. Egy kis nehézséggel, de talpon sikerült maradnom majd elindultam abba az irányba amerre a vonat haladt még és néztem, hogy mikor áll végre meg. Nem lehet nehéz annyira felismerni, hogy diák vagyok annak ellenére, hogy sima mugli ruhákban vagyok. Azt hiszem hallottam valami olyasmit, hogy lehet az egyen ruhában kellett volna érkezni. Miközben haladtam az állomást néztem, hogy mennyire különbözik attól ahol felszálltam. Szerzett járatosság: taktikai ismeretek, gyalogsági fegyverek ismerete, zárak feltörésének ismerete. |

| Téma: Re: Vasutállomás Csüt. Jún. 30, 2011 1:44 pm | |
| Mikor leszállt egy fiú a vonatról lassan odasétáltam majd üdvözöltem. - Üdvözöllek Erinában, A nevem Serena Heather Moon professzor, az iskola igazgatója és a Moonlight ház vezetője. Te bizonyára Adlard Noraton vagy - mondtam magabiztosan, majd pálcasuhintásokkal ellebegtettem a bőröndjeit magunk előtt a kocsi poggyásztartójára. - Nos akkor indulhatunk is ugyebár... - mondtam majd kinyitottam a kocsi ajtaját és beengedtem magam előtt a fiút majd beszálltam. A kocsi lassan elindult és már a kastély felé vette az irányt. //Erinia Kastély/Földszint/Aula// |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|