|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Admin Admin

Hozzászólások száma: 75 Join date: 2010. Dec. 26.
 | Téma: Klubhelyiség Szer. Dec. 29, 2010 7:19 pm | |
| A falak világos kék színűek. Szürke bársony bútorokkal. A falon mindig megtalálható az év legjobb tanulója fiú és lány szerint. Szintén megtalálható a hónap legjobb tanulója szintén fiú és lány szerint ebben a házban. Hatalmas kandalló előtte sok fotellal és kanapéval. A plafonon egy csillár van tekintettel az ablakokra csak ritkán ég. |
|
 | |
Serena Heather Moon prof Professzor/Házvezető

Hozzászólások száma: 67 Join date: 2010. Dec. 27. Age: 43 Tartózkodási hely: Svédország - Erinia kastély
 | Téma: Re: Klubhelyiség Csüt. Jan. 06, 2011 9:15 am | |
| Amikor megérkeztünk felé fordultam. - Nos ez a klubhelyiség. A lány hálókörlet arra van - mutattam a kezemmel az említett irányba. - Az egyes szoba a tiéd még lesznek szobatársaid. Ha bármiben segíthetek keress meg. Viszont látásra - köszöntem el majd visszindultam a szobámba. //Második emelet/Moon professzor szobája// |
|
 | |
Selene Fleming Elsőéves diák/Vérfarkas

Hozzászólások száma: 16 Join date: 2010. Dec. 29.
 | Téma: Re: Klubhelyiség Csüt. Jan. 06, 2011 3:19 pm | |
| Felsétáltunk a klubhelyiségbe, majd a nő valamit magyarázott, nem igazán hatott meg a dolog, de azért néha bólintottam. ~Majd megbeszélem magammal.~durrogtam még mindig magamban, miután a nő elment, az említett szobát indultam el megkeresni.
//Lány kollégium/1-es szoba// |
|
 | |

Hozzászólások száma: 67 Join date: 2010. Dec. 27. Age: 43 Tartózkodási hely: Svédország - Erinia kastély
 | Téma: Re: Klubhelyiség Csüt. Ápr. 21, 2011 5:52 pm | |
| Amint felértünk a klubhelyiségbe megálltam. - Nos akkor itt van a klubhelyiség, itt találhatsz majd könyveket amik kellenek majd esetlegesen a tanuláshoz, a kandalló mindig ég, még akkor is ha nyár van olyankor csak meg van bűvölve de nem melegít. A 2-es szoba a tiéd ha bármi problémád van akkor nyugodtan keress meg a lakrészemben - mondtam. - Most ha megbocsátasz sietnem kell mert jött ismét egy diák - mondtam lelkesen majd elsiettem. //Erina/Vasutállomás// |
|
 | |
Leena Clearwater Elsőéves diák

Hozzászólások száma: 12 Join date: 2011. Apr. 21. Age: 20 Tartózkodási hely: Svédország - Erinia kastély
 | Téma: Re: Klubhelyiség Csüt. Ápr. 21, 2011 6:01 pm | |
| A professzor felvezetett a klubhelyiségbe majd elmondott néhány apróságot és már el is sietett. Én addig felcipeltem a holmimat majd kipakoltam néhány apróságot majd egy nemrégen vásárolt mugli könyvvel lesétáltam a klubhelyiségbe, hogy olvassak egy kicsit. A fülembe bedugtam a fülhallgatót. Kinyitottam a könyvet ahol a könyvjelző volt, és már el is kezdtem olvasni. Beletemetkeztem egy teljesen egyszerű de még is szórakoztató kalandba, a Klikk révén... |
|
 | |

| Téma: Re: Klubhelyiség Csüt. Ápr. 21, 2011 6:31 pm | |
| Beléptünk a Klubhelyiségbe, Leena éppen egy könyvet olvasott, a füle pedig be volt dugva. - Szóval akkor a fiú kollégium 1-es a tiéd jelenleg te vagy ez egyetlen fiú az egész iskolába szóval vigyázz mert három lányra jutsz egyedül te - mondtam mosolyogva. Arcát fürkésztem de amint láttam ez nem nagyon zavarta. - Nos ha bármi problémád lenne, a szobámban megtalálsz - mondtam. - Viszont látásra addig is - köszöntem el és már indultam is. Úgy döntöttem körülnézek az iskola körül is egy kicsit.
//Kastély körüli helyek/Istállók// |
|
 | |
Bayard Rameau Elsőéves diák

Hozzászólások száma: 9 Join date: 2011. Apr. 01.
 | Téma: Re: Klubhelyiség Csüt. Ápr. 21, 2011 6:42 pm | |
| - Ez sosem volt gond.- jegyeztem meg alig hallhatóan. Én vagyok az egyetlen férfi ebben az egész kastélyban? Ez komoly? Nem mintha zavarna, de a lányok...na jó, inkább nem ragozom. A lényeg, hogy edeüli pali vagyok, ami bizonyos szempontól remek dolog... -Értettem.- blintottam, és felvittem a cókmókom a szobámba. Igazából nem terveztem, hogy most azonnal nekilátok, és kipakolok, azért nem buzog bennem ennyire a lelkesedés, így kezembe vettem egy könyvet és én is leballagtam a klubhelyiségbe olvasni. |
|
 | |

Hozzászólások száma: 12 Join date: 2011. Apr. 21. Age: 20 Tartózkodási hely: Svédország - Erinia kastély
 | Téma: Re: Klubhelyiség Csüt. Ápr. 21, 2011 6:50 pm | |
| Aztán észrevettem, hogy a professzor jelent meg egy sráccal magyarázott valamit majd eltűnt. A srác felment a hálókörletébe majd visszatért ő is egy könyvvel. - Hali - mosolyogtam a srácra, majd kivettem a füleseket. - A nevem Leena, Leena Clearwater - mondtam majd kezet nyújtottam neki. - Látom "háztársak" leszünk mondtam nevetve - majd belecsúsztattam a könyv lapjai közé a könyvjelzőt és a fiú felé fordultam... |
|
 | |

| Téma: Re: Klubhelyiség Pént. Ápr. 22, 2011 10:05 am | |
| Már éppen belemerültem volna az olvasásba, amikor egy hang megakadályozta ezt. Hát miért kezdek el én olvasni, amikor egy ilyen kellemesnek ígérkező társaság is adva van? Először csak felsandítottam az Animágia című mű mögül, majd egy széles vigyort elővillantva letettem a lönyvet - Szia. Nagyon örülök Leena.- mondtam és kezet fogtam vele. - Bayard Rameau.- mutatkoztam be én is.- Nagyon szép neved van.- mosolyodtam el, minden hátsó szándék nélkül. -Igen. De egyenlőre úgy tudom nagyon kevesen vagyunk.- jegyeztem meg kicsit elgondolkodva.- Oly annyira, hogy én vagyok az egyedüli srác a egész épületben.- élénkültem fel a gondolatra. |
|
 | |

| Téma: Re: Klubhelyiség Pént. Ápr. 22, 2011 4:15 pm | |
| Mosolyogtam azon hogy megjegyezte ő az egyetlen fiú az egész iskolában. Aztán végül eszembe jutott miért is ne. Kacérkodjunk persze a kulturális keretek között. - Ez csak neked jó nem? Így minden lányt aki jelenleg az épületben tartózkodik nyugodtan megkeresheted kisebb-nagyobb indokokkal elvégre nincsenek vetélytársak - kacsintottam rá majd elmosolyodtam szélesen. Végül is most hogy így mondja eddig ő az egyetlen akivel megismerkedtem ami annyira nem is rossz arány, azt hitem egyedül vagyok az iskolában legalábbis teljesen úgy tűnt nekem első ránézésre de azért mint tudom még vannak kettőnkön kívül is mások, csak őket ugye nem ismerem még. Még! - És eddig hogy tetszik itt? - kérdeztem kíváncsian. Közben lassan kezdett beesteledni. Az ég narancs és arany színben pompázott kellemes volt kipillantani a nagy ablakon... |
|
 | |

| Téma: Re: Klubhelyiség Vas. Ápr. 24, 2011 2:48 pm | |
| - Vetélytársak nélkül nem igazi.- csóváltam meg a fejem vigyorogva. Szeretem a kihívást, és ha egy lány a tét...na akkor öröm vetélkedni egy másik féllel. Izgalmas. Kölcsönösen hülyét csinálhatunk a másikból... - Nem igazán volt időm körbe nézni, de egyenlőre tetszik.- Válaszolok vállat vonva. Igazából nem voltak nagy elvárásaim. Az előző sulim csak egy négyemeletes kocka épültből, és egy viszonylag tágas udvarból állt. Ahhoz képest ez, igazi csodája az építészetnek. Mármint. Tényleg: egy kastély, jó masszív és nagy. - És neked?- kérdeztem hátradőlve, nem tudom, hogy ő vajon mennyi ideje lehet itt, de nem hiszem, hogy nálam sokkal régebb óta. Pár napja talán... - Melyik órát várod a legjobban?- érdeklődtem igyekezvén kicsit eltüntetni a lelkesedést a hangomból. Már nagyon várom hogy elkezdődjön a tanítás. Jó persze ez most nagyon stréberesnek hat, de akkor is... |
|
 | |

| Téma: Re: Klubhelyiség Hétf. Ápr. 25, 2011 7:21 pm | |
| - Az a jó ha tetszik úgy könnyebben megy a tanulás elvileg - mondtam mosolyogva elvégre én így tartom legalábbis. Ha az ember olyan helyen tanul ahol szeret lenni akkor minden sokkal könnyebben megy, legalábbis nálam így volt... - Mindent egybevetve, a bámulós festmények, a hideg falak és az állandóan lobogó tűz eddig bejön - nevettem, végül is ezek a dolgok ténylegesen tetszettek csak így kimondha kicsit viccesen hangzottak. - Nem is tudom, talán az Átváltozástant, az SVK-t és az LGG-t, de egyszerűbb lenne felsorolni, hogy melyiket nem várom - mondtam ismét nevetve, úgy látszik ma jókedvemben voltam. - Például a számmisztikát, rúnaismereteket, és a mágia törit nagyon nem várom azokat már most utálom - mondtam nevetve. |
|
 | |

| Téma: Re: Klubhelyiség Vas. Júl. 03, 2011 1:47 pm | |
| Beléptünk a helyiségbe. Észrevettem amint két diák beszélget, de most ezt figyelmen kívül hagyva válaszoltam Adlardnak. - Nos igen van egy szobatársad jelenleg még csak ketten laktok ott - mondtam majd a fiú hálókörlet felé fordultam. - Nos, ez a fiú hálókörlet, az ott pedig a lány - mutatok a lányok hálókörlete felé. - Az egyes hálóban fogsz lakni. Nos ha bármi problémád lenne a szobámban vagy az iskolában megtalálsz - mondtam mosolyogva. - Viszontlátásra - mondtam majd elindultam kifelé a klubhelyiségből. //Földszint/Aula// |
|
 | |
Adlard Noraton

Hozzászólások száma: 4 Join date: 2011. Jun. 15.
 | Téma: Re: Klubhelyiség Hétf. Júl. 04, 2011 12:00 am | |
| Lassan lépdeltem a prof után amíg el nem érkeztünk a klubhelyiségbe. Én is felfigyelek a másik két diákra akik beszélgetnek. Megvárom míg a prof elmondja amit akar és távozik. Közelebb megyek a másik két emberhez hogy bemutatkozzak. - Helló. Adlard vagyok. Felemelem a jobb kezem és kézfejem kicsit jobbra billentem miközben biccentek.
|
|
 | |
|