HomeRegisztrációBelépés

Share | 

Istállók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin

Hozzászólások száma: 75

TémanyitásTéma: Istállók    Csüt. Dec. 30, 2010 10:46 am

A hely ahol a Legendás Lények Gondozása folyik
Vissza az elejére Go down
http://erinia.justforum.net
Serena Heather Moon prof
Professzor/Házvezető

Hozzászólások száma: 67

TémanyitásTéma: Re: Istállók    Pént. Ápr. 22, 2011 7:39 pm

Kiérve az istállóba bementem Randallhoz, átöleltem a fejét és a fülébe suttogtam. Hűséges állat volt, majd elővettem neki egy kis ételt és odaadtam neki. Egy pálcasuhintással feszes lovagló felszerelésbe varázsoltam magamat, majd úgy mentem tovább és tettem rendet a többi állat közül. Amikor elértem a testrálokhoz, szomorúan néztem rájuk. Mindig sajnáltam őket, és azt, hogy mennyien átgázolnak rajtuk mert nem láthatják őket, végül szépen és igényesen bementem az istállóba és bedőltem a szalmába mint kislány koromban még régen... A megnyugtató illat teljesen meggyőzött afelől, hogy minden rendben lesz. Aki azt meri ezek után állítani, hogy egy iskolát vezetni könnyű az teljesen biztos, hogy hazudik...

* * *

Hosszúra nyúlt pihenőmből egy apró bizsergés ébresztett fel. A notesz volt az melyet a mellényzsebemben tartottam új diák érkezik hamarosan az iskolába. Felálltam elbúcsúztam az állatoktól, visszaváltoztattam magamat a megfelelő iskolai öltözékbe majd már indultam is a vasút állomásra.

//Erina/Vasútállomás//
Serena Heather Moon prof
Professzor/Házvezető

Hozzászólások száma: 67

TémanyitásTéma: Re: Istállók    Szomb. Ápr. 30, 2011 6:28 pm

Mikor ideértünk az istállókhoz az ismerős széna és más illatok fogadtak bennünket.
- Nos ez az istálló eléggé nagy helyiség mivel sok állatot tartunk ugyebár. Nyugodtan nézz körül nem bánt egyikőjük sem - mondtam majd furcsa ismét előkerestem a noteszt mivel furcsa bizsergést éreztem. Újabb diák Méghozzá A Fiary Magic házba, hiszen ez remek! Mosolyogva csuktam be a noteszt.
- Ha megbocsátasz nekem van még némi elintéznivalóm mivel nemsokára ismét új diákunk érkezik - mondtam. - Visszatalálsz egyedül is ugye? - kérdeztem majd elindultam vissza a kastélyba némi elintéznivaló miatt, majd mentem egyenesen a vasútállomásra.
//Erina/Vasútállomás///

A hozzászólást Serena Heather Moon prof összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Máj. 02, 2011 10:56 am-kor.
Alexandra Guolder
Elsőéves diák

Hozzászólások száma: 26

TémanyitásTéma: Re: Istállók    Szomb. Ápr. 30, 2011 7:13 pm

Imádom az állatokat és szerintem ez lesz a kedvens helyem. Olyan csodálatos lények, akiket nem mindenki ismer.
- Persze visszatalálok. Viszlát! - az ugazgatónő elment. Én elindultam a felsorakozó boxok között és néztem az állatokat. Igaz még a fahta nevüket nem minegyiknek tudtam de reméltem, hogy lesz alkalmam megtanulni őket.
Mikor "megismerkedtem" az összes állattal az istállóban úgy éreztem, hogy le kell pihennem egy kicsit. Sok volt mára az út és a kastály nézés számomra. Ideje visszatérni a szobába.

Istállók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal